Workshop Repairing Balance 9 Maart bij Vergader at Home (Vogelwijk Den Haag)

In een maatschappij, waarin steeds meer van mensen gevraagd wordt, is het risico op overbelasting groot. De laatste jaren neemt het aantal mensen met psychische klachten, zoals depressiviteit en burn-out, exponentieel toe. Bij fysieke klachten kan de oorzaak mede liggen bij (over)spanning en stress.

Mogelijk komt ook u regelmatig in aanraking met bovenstaande problematiek. De effecten die dit kan hebben op gezinsleven, omgeving en werk of school/studie zijn aanzienlijk en dragen eraan bij dat mensen in een negatieve spiraal terecht kunnen komen. Het zou zelfs ernstige gevolgen kunnen hebben, zoals het verliezen van een baan, het niet opnieuw kunnen vinden van een baan. Vanuit het UWV krijgen wij dan ook regelmatig cliënten doorgestuurd mede om bovengenoemde redenen.

Repairing Balance biedt op maat gesneden trajecten. Graag willen wij u dan ook kennis laten maken met de visie en kracht van Repairing Balance en nodigen u daarom uit deel te nemen aan onze workshop.

Deze workshop verschaft een duidelijk beeld van onze unieke aanpak. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kunt u zelf ervaren wat Repairing Balance inhoudt en waar deze methode een toegevoegde waarde kan zijn voor uzelf, of mogelijk uw werknemer of cliënt. Onze opzet zorgt voor een directe toepasbaarheid, waar u de vruchten van plukt. De workshop laat u even in ‘onze keuken kijken en proeven’, zodat u een beeld krijgt van onze aanpak.

Om dit te ervaren nodigen ik, Peter ter Heegde (Coach Repairing Balance) u van harte uit om een (gratis) workshop bij te wonen op:  Zaterdag, 9 maart 2019 Vergader@Home

Tijd en locatie: van 13.00 – 17.00:  Papegaailaan 7, 2566 XP Den Haag (Inloop vanaf 12.30)

Deze workshop wordt gegeven door Berry Rijkers, grondlegger van deze methode die zich al 25 jaar zeer succesvol heeft bewezen. Uw deelname aan deze workshop kunt u bevestigen door een mailtje te sturen naar: peter@repairingbalance.nl.  of neem via deze site contact met mij op.

Voor meer informatie over de methode Repairing Balance zie : www.repairingbalance.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *