Workshop 11 Januari 2019 Den Haag

In vijf stappen duurzaam succes voor ondernemers

Mijn naam is Peter ter Heegde, als coach ben ik verbonden aan de organisatie Repairing Balance Nederland, een landelijke organisatie van coaches die onder licentie met de methode Repairing Balance © werkt. Deze methode kenmerkt zich door (op het eerste oog) vijf eenvoudige stappen:

Stilstaan, Vragen stellen, Bewust worden, Anders reageren, Balans

In mijn praktijk zie ik echter dat mensen bij de eerste stap al tegen obstakels aanlopen.

Stilstaan ?   “Daar heb ik geen tijd voor” of ”Daar wordt ik erg onrustig van” hoor ik hen vaak zeggen.

Terwijl men ergens echt wel weet of voelt dat het goed zou zijn om eens even niet door te hollen. Dit is tenslotte als het doorrijden met een auto waarvan je weet dat de benzine bijna op is. Vroeg of laat komt hij vanzelf tot stilstand maar het zou prettig zijn als je zelf kunt bepalen hoe en wanneer. Tijdens mijn werk als reisleider en duikinstructeur kwamen mijn klanten vaak (even) bijtanken om vervolgens weer vol gas door te gaan en met duwen en trekken het volgende tankstation te halen. Zo dat heb ik weer overleefd en nu begint het echte leven pas zei men dan tijdens een vakantie. Eenmaal bijgetankt en met het goede voornemen het bij thuiskomst allemaal anders te doen blijkt de realiteit vaak weerbarstiger. Dat moet anders kunnen dacht ik ook toen al, niet wetend dat ik daar in een later stadium nog eens mijn vak van zou maken.

Wanneer je bovenstaande stappen samen met mij in een traject doorloopt, zal er blijvend herstel plaats vinden vanuit de situatie waarin je nu dreigt vast te lopen. Door zelf hiermee aan de slag te gaan, krijg je inzicht en wordt je je bewust van waaruit je handelt en kun je ervoor gaan kiezen anders met situaties om te gaan. In je dagelijks leven, je werk, je onderneming, je gezin, bij belangrijke beslissingen of in welke situatie dan ook.

Voor (zelfstandig) ondernemers en professionals biedt deze methode handvatten om ook op lange termijn succesvol te blijven en met minder moeite een beter resultaat neer te zetten. Zelf ben ik al vijftien jaar zelfstandig ondernemend en het is dan ook niet voor niets dat deze groep mij persoonlijk erg aan het hart gaat. Speciaal voor hen organiseer ik samen met de grondlegger van deze methode (Berry Rijkers) een gratis workshop op 11 Januari 2019 in het “Praethuys”, hier heb ik ook wekelijks een open spreekuur*. Tijdens de workshop maak je kennis met ons en onze methode en is er gelegenheid om een intake meting te doen. Ook als je niet voor jezelf werkt ben je van harte welkom want we bespreken een universeel thema. Inloop is vanaf één uur, we beginnen om half twee en ronden tussen vier en half vijf af. Workshop is gratis maar graag wel even aanmelden.

Nieuwsgierig geworden? Meld je hier aan of loop eens binnen om kennis te maken, ik vertel je graag en geheel vrijblijvend iets meer over deze methode.

*) Gratis Open inloop / spreekuur iedere Maandagochtend van tien tot twaalf in het “Praethuys” , gelegen aan de Verlengde 2e Braamstraat / hoek Boksdoornstraat. Achter de grote kerk op het Kamperfoelieplein. Afspraak maken kan ook, dan reserveer ik tijd voor je !

Meer informatie over de methode of andere workshops vindt je op de website van Repairing Balance Nederland of klik hier voor meer informatie over mij. Uiteraard kan je me ook gewoon bellen of appen op : 0644764530

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *