Er gaat alleen veel vrije tijd in zitten !

Is werk voor jou meer dan alleen een manier om geld te verdienen en leuke dingen te kunnen doen ? Vindt je werkplezier wellicht net zo belangrijk ? Hoe staat het inmiddels met jouw balans tussen werk, verdienste en tijd om dat geld uit te geven ?

In een maatschappij waar we steeds meer van onszelf vragen, gedreven door een gevoel “ergens” aan te moeten voldoen, globalisering en doorgeslagen marktwerking is deze balans steeds meer onder druk komen te staan. Gelukkig worden mensen zich steeds meer bewust van hun (eigen)waarde als mens en kan er uiteindelijk een transitie van binnenuit ontstaan.

In welke mate leef jij nog vanuit verlangen ? Hoe vrij ben jij nog van binnen ? Weet jij nog wat je als kind wilde worden ? Inzicht en bewustwording kunnen je voorbereiden op een nieuwe stap. Overweeg je een nieuwe baan ? Wil je voor jezelf beginnen ? Of trek je toch maar een geel hesje aan ?

Zonder vooroordelen over goed of fout maar door je inzicht te bieden kan ik je ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze. Het allerbelangrijkste is dat jij doet wat dicht ligt bij jou oorspronkelijk verlangen. Als coach voor persoonlijke groei en bewustwording werk ik veelal via de methode Repairing Balance©. Voor deze coaching bied ik op maat gesneden trajecten, maar bovenal zou ik je eerst eens kennis willen laten maken met de visie en kracht van deze methode en nodig je daarom uit deel te nemen aan een (gratis) workshop.

Deze workshop verschaft een duidelijk beeld van deze unieke aanpak die zich al 25jaar succesvol heeft bewezen. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kun je zelf ervaren waar deze methode een toegevoegde waarde kan zijn. De workshop laat je even in ‘onze keuken kijken en proeven’, zodat je een beeld krijgt van onze aanpak. Maak een afspraak of kom langs op mijn (gratis) spreekuur.

Maak een afspraak