Open dag nieuwe opleiding Repairing Balance 28Juni2019

Op 20 september 2019 start er een nieuwe opleiding Repairing Balance.  Om mensen kennis te laten maken met de opleiding is er op 28 juni een open dag in Schipluiden.

Lees hieronder waar Repairing Balance voor staat, meld je aan voor de open dag of download de Opleidingsbrochure en het Aanmeldformulier voor de opleiding.

De methode Repairing Balance bestaat al meer dan 25 jaar en biedt blijvend resultaat bij mentale onbalans, zoals burn-out, depressie, onzekerheid, minderwaardigheid enz… De methode is zo basaal dat ze herstellend werkt op alle vormen van mentale onbalans. De methode onderscheidt zich door:

Meten is weten: Een uitgebreide intakemeting op het gebied van denken, gevoelens, overtuigingen (ook de onbewuste), lichamelijke klachten en gedrag, waarbij direct al zichtbaar wordt wat de oorzaak is van de innerlijke onbalans en op welke leeftijd dit is ontstaan. Een tussen- en eindmeting, waarbij alle gebieden nogmaals worden gemeten, maakt zichtbaar welke ontwikkeling de cliënt door het traject heeft doorgemaakt.

Werken vanuit het gevoel: Kennis van en werken vanuit de gevoelsbeweging©, de gevoelsbeweging is een model waarin de samenhang tussen onze 12 positieve -en 12 negatieve basisgevoelens wordt weergegeven. Repairing Balance gaat ervan uit dat wanneer al onze positieve gevoelens zich in voldoende mate hebben ontwikkeld wij de weg naar innerlijke balans terug kunnen vinden.

Van inzicht naar een nieuw evenwicht: Er wordt een traject op maat aangeboden. Tijdens dit traject krijgt de cliënt inzicht in zich zelf en leert hij te handelen vanuit verbinding met zichzelf. Hij kan belemmerende overtuigingen loslaten en vervangen door ondersteunende overtuigingen. Niet ontwikkelde positieve basisgevoelens worden alsnog ontwikkeld. Doordat men zichzelf stap voor stap ontwikkelt en daarmee een nieuwe leefwijze leert, is het resultaat blijvend.

Vul je email adres in en download de studiegids of loop eens binnen bij ons (gratis) spreekuur.

Loop binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *