Een eerste kennismaking is altijd gratis en bij voorkeur face2face met een kop koffie of tijdens één van onze gratis workshops in Schipluiden. Eventueel kan dit ook via Skype.

Voor de volgende twee gesprekken samen (Intake) reken ik een standaard tarief van € 195,- (ex btw) plus een kilometervergoeding van 25 cent / km indien deze gesprekken op een locatie buiten Zuid Holland plaatsvinden. Tijdens deze intake krijgen we middels een vragenlijst en meting een helder beeld van de problematiek en welke oplossingen het meest voor handen liggen.

Vervolgens werk ik op basis van een uur tarief van € 75,- (ex btw) per uur, plus vergoeding van specifiek voor jou gemaakte kosten tijdens het vervolgtraject. Hierover zal ik je altijd van te voren informeren dus geen verrassingen achteraf. Een traject kan van zeer licht (vanaf 1 uur per maand) tot zwaarder zijn en tijdens dit traject ben ik telefonisch en per mail bereikbaar voor korte vragen en/of consult. Hiervoor reken ik geen extra kosten.

Regelmatig kom ik situaties tegen waarin de problemen al dusdanig uit de hand zijn gelopen dat er eerst een stukje crisismanagement of praktisch ondersteuning nodig is voordat er met coaching kan worden begonnen. Afhankelijk van de situatie zijn er mogelijkheden om dit (voor)werk tegen een aangepast tarief uit te voeren of kan ik je helpen met doorverwijzing naar maatschappelijke organisaties.

Op deze wijze is onze samenwerking altijd laagdrempelig en zijn er geen verrassingen achteraf, neem voor een eerste kennismaking contact met mij op.