(Stress) signalen, wat doen we ermee ?

Van de week las ik het artikel van de Kamer van Koophandel over stress bij ZZP’ers. Een prima voorzet met aandacht voor de mens in de onderneming. Toch gaat het een stuk verder dan dat. Veel ZZP’ers  (mensen) zullen de in het artikel genoemde signalen herkennen. Ook  van de genoemde tips zullen zij niet stijl achterover slaan, het gaat dan ook inderdaad verder dan dat !

We WETEN doorgaans best wat wel/niet goed voor ons is, praktijk is dat we vaak toch anders blijven DOEN.

Waarom ligt ons karretje bij de supermarkt anders toch weer vol met ongezonde producten ?
Waarom blijven we in ons werk doorhollen terwijl alleen stilstaan tot ander inzicht kan leiden ?
Waarom blijven we ons bewijzen, erkenning/waardering liefde en aandacht zoeken in onze buitenwereld ?

Dit doen we omdat we geleerd hebben en onbewust zijn gaan GELOVEN dat we geen andere keuze hebben, omdat we DENKEN dat het nou eenmaal zo hoort en omdat we ons niet in staat VOELEN hier anders mee om te gaan. Een systeem dat ons innerlijk gevangen houdt en waarmee we “het systeem” overeind blijven houden. Zou jij ook willen leren hoe deze spiraal om te draaien ?

Met behulp van een uitgebreide intakemeting op het gebied van denken, gevoelens, overtuigingen (ook de onbewuste), lichamelijke klachten en gedrag, werk ik stap voor stap van inzicht naar een nieuw evenwicht. Bij jezelf, in je onderneming of je werk en (hopelijk) uiteindelijk ook in de maatschappij.

Maak een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *