Net als veel andere zelfstandig ondernemers ben ook ik de nodige breekpunten tegengekomen en hier weer sterker uitgekomen.  Mede daardoor kwam ik weer bij mijn oorspronkelijk verlangen om anderen op weg of uit een crisissituatie te helpen. Dit kan simpel en eenvoudig door een vijftal (universele) stappen te doorlopen:

  1. Even stil te staan en adem te halen…..
  2. Jezelf (of samen met mij) een aantal vragen te stellen, een inventarisatie te maken van de problematiek en indien nodig crisismaatregelen te nemen zodat er ruimte komt om weer te bewegen.
  3. Vervolgens kan je je afvragen hoe je hierin terecht bent gekomen en wat nou de onderliggende oorzaken zijn.
  4. Juiste actie ondernemen vanuit wat je wensen en verlangens zijn en niet omdat het moet !
  5. Verder ondernemen (of niet) maar altijd verder leven in balans.

Uniek aan onze methode is dat indien alle stappen (inclusief persoonlijk traject) worden doorlopen er een blijvend resultaat is. We pakken niet de symptomen aan maar geven je inzicht in waarom jouw klachten zich voordoen. Vervolgens gaan we aan de slag met het ontwikkelen van vaardigheden waardoor je lastige situaties voortaan de baas bent. Je loopt niet meer vast en komt juist weer in beweging.

Nieuwsgierig geworden hoe mijn verhaal, ervaring en vaardigheden jou hierbij kunnen helpen ? Neem dan contact met mij op of maak geheel vrijblijvend en gratis kennis met deze unieke methode op één van onze workshops. Deze worden gehouden in ons rustiek gelegen centrum te Schipluiden. In goed overleg en bij voldoende deelname organiseren wij deze ook op een locatie naar keuze. Klik hier voor de agenda.