In een maatschappij, waarin steeds meer van mensen gevraagd wordt, is het risico op overbelasting groot. De laatste jaren neemt het aantal mensen met psychische klachten, zoals depressiviteit en burn-out, exponentieel toe. Mijn aanpak kenmerkt zich door via inzicht te werken aan een nieuw evenwicht.

Inzicht waarom je herhaaldelijk tegen dezelfde situaties aanloopt helpt bij het anders omgaan met situaties waar je over het algemeen weinig invloed op hebt. Ze raken je nog steeds maar doordat je handvatten krijgt om steviger in je schoen te staan behoudt je het evenwicht.

Als coach voor persoonlijke groei en bewustwording werk ik veelal via de methode Repairing Balance©. We kijken exact waar en wanneer jij in je leven mogelijk uit balans bent geraakt. Wat je gedaan hebt om deze onbalans te compenseren en waardoor deze nu zoveel invloed heeft op je functioneren. Door bewustwording van deze patronen kun je ervoor gaan kiezen om anders met situaties om te gaan.

Voor deze coaching bied ik op maat gesneden trajecten, maar bovenal zou ik je eerst eens kennis willen laten maken met de visie en kracht van deze methode en nodig je daarom uit deel te nemen aan een (gratis) workshop.

Deze workshop verschaft een duidelijk beeld van deze unieke aanpak die zich al 25jaar succesvol heeft bewezen. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kun je zelf ervaren waar deze methode een toegevoegde waarde kan zijn. De workshop laat je even in ‘onze keuken kijken en proeven’, zodat je een beeld krijgt van onze aanpak. Maak een afspraak of kom langs op mijn (gratis) spreekuur.

Maak een afspraak