De persoonlijke ‘Ondernemen in Balans’ sessies geven inzicht in jou persoonlijk functioneren als spil in je onderneming. Uiteindelijk ben jij als vent de tent en als vrouw het gebouw. Deze sessies kunnen je helpen als bijvoorbeeld onzekerheid, faalangst, perfectionisme, afhankelijkheid, stress of innerlijke onbalans jou succes in de weg staan. Hierbij maak ik gebruik van: inzichten uit de methode Repairing Balance©, 15jaar ervaring met ups en downs als zelfstandig ondernemer en mijn ervaring tijdens een langdurig zelfstandig verblijf als ondernemer in het buitenland.

Het zijn met name deze persoonlijke aspecten waar ik je op kan coachen zodat je innerlijk vrij en vanuit een oorspronkelijk verlangen jouw eigen impulsen kunt volgen om tot gewenste resultaten te komen. Dat is wat ik versta onder duurzaam succes als zelfstandig professional.

Voor deze coaching biedt ik op maat gesneden trajecten, maar bovenal zou ik aanraden eerst eens langs te komen op mijn gratis inloopspreekuur. We maken kennis, je verteld mij wat je specifieke hulpvraag is en vandaar kijken we verder hoe jij het beste geholpen bent.

Maak een afspraak