Inzicht waarom je herhaaldelijk tegen dezelfde situaties aanloopt helpt bij het anders omgaan met situaties waar je over het algemeen weinig invloed op hebt. Ze raken je nog steeds maar doordat je handvatten krijgt om steviger in je schoen te staan behoudt je het evenwicht en werk je aan een langdurig resultaat.

Samen met mij (in de rol van coach) bekijk je op basis van een simpele meting waar jouw knelpunten vandaan komen. Welke eigenschappen en vaardigheden kun je verder ontwikkelen ? Zo voorkomen we dat je in de toekomst uit balans raakt of zelfs uitvalt door een burn-out. Spanning en verandering gaan een minder grote impact geven, waardoor je minder vermoeid bent en met plezier naar je werk gaat ! Tijdens de coaching kijken we naar jou als compleet individu. Ook jouw denkpatronen, gevoelens, emoties en overlevingspatronen komen aan bod. Door bewustwording en te ontdekken waar mogelijk in een eerdere fase al onbalans is ontstaan ontstaat de vrije keuze om anders met de werksituatie om te gaan.

Als coach voor persoonlijke groei en bewustwording werk ik veelal via de methode Repairing Balance©. Voor deze coaching bied ik op maat gesneden trajecten, maar bovenal zou ik je eerst eens kennis willen laten maken met de visie en kracht van deze methode en nodig je daarom uit deel te nemen aan een (gratis) workshop.

Deze workshop verschaft een duidelijk beeld van deze unieke aanpak die zich al 25jaar succesvol heeft bewezen. Door de combinatie van visie, oefeningen en uitleg, kun je zelf ervaren waar deze methode een toegevoegde waarde kan zijn. De workshop laat je even in ‘onze keuken kijken en proeven’, zodat je een beeld krijgt van onze aanpak. Maak een afspraak of kom langs op mijn (gratis) spreekuur.

Maak een afspraak