Iedere Maandagochtend van 10-12AM kun je zonder afspraak binnenlopen op mijn gratis spreekuur in Den Haag, Segbroek. Kijk voor een overzicht van data en locaties van de gratis workshops even in de agenda wil je je inschrijven neem dan even contact met mij op.

Voor een betaald consult heb ik een aantal vaste dagen en uren in de week gereserveerd, voor het maken van een afspraak kan je contact met mij opnemen en de door jou gewenste dag en tijd aangeven, je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van mij :

Maandag Gratis Inloop spreekuur in Segbroek / Den Haag
Dinsdag 10 AM 11AM 12AM 1PM
Woensdag 10AM 11AM 12AM 1PM 2PM 3PM
Donderdag 10AM 11AM 12AM 1PM

Een consult varieert van 1-1,5 uur en de kosten hiervoor bedragen € 100,-. Bij werkgerelateerde stress en dreigende uitval is er ook voor jouw werkgever een inspanningsverplichting. Mogelijk kan deze investering  (deels) door je werkgever betaald worden. Ben je door omstandigheden al werkloos geworden en heb je nu een uitkering van het UWV, als officiële onderaannemer van Balance Management Consulting (Maassluis) kan een traject mogelijk vergoed worden. In principe vinden deze afspraken plaats in het “Praethuys”. Verlengde 2e Braamstraat / Hoek Boksdoornstraat, Segbroek maar op verzoek kan dit ook op andere locaties of bij je thuis.